wpe1866413.png
wp76118304.png

Copyright STG 2008

wp07959547.png
SUPPORT TO GROW
BACHLAAN 87A
3261 WB  OUD-BEIJERLAND
Tel. 06-12585377
E: info@supporttogrow.nl
wpa53074af.png
wpa53074af.png
wpa53074af.png
wp84399e79.png
wp737b500f.png

wp54667962.png

Waarom coaching voor mijn werknemer?

 

Hoe vaak komt het niet voor dat iemand uitvalt met rug-, nek- en/of schouderklachten, waarbij direct of na enige tijd een link valt te leggen met psychische en stressgerelateerde klachten voortkomend uit de werk- en/of privésituatie. Buiten de fysieke klachten dient er ook gewerkt te worden aan de psychisch- emotionele klachten. Wanneer een geestelijke overbelasting ten grondslag ligt aan de klachten, dient ook dit element te worden aangepakt om herhaling van klachten en uitval in de toekomst te voorkomen. Een voordeel van coaching bij DEVOTAS zijn de kortdurende trajecten. Indien een werknemer voor coaching in aanmerking komt is in de meeste gevallen een traject van 4-12 contacturen voldoende.

 

Voor welke werknemer?

Voor iedere (verzuimende) werknemer kan coaching interessant zijn. Vooral voor managers en mensen met een druk bezette agenda is individuele coaching een interessante formule.

Enkele voorbeelden van problematiek waarbij een werknemer baat kan hebben bij coaching?

  • overbelasting
  • (dreigende) burnout
  • faalangst
  • nervositeit
  • slapeloosheid
  • depressieve klachten
  • conflicten op het werk
  • spanningshoofdpijn
  • hyperventilatie

 

Waarom investeren in uw werknemer?

Het zijn vaak de beste krachten die zich met hart en ziel voor het bedrijf inzetten en zich bovenmatig verantwoordelijk voelen die uitvallen. Als deze mensen uitvallen is dat vaak langdurig om dat ze al een (te) lange periode te veel van zichzelf hebben gevraagd en daardoor over hun grenzen zijn gegaan. De kosten die met dit verzuim gepaard gaan zijn meestal enorm. Nog los van de effecten op de werkvloer bij collega’s en de investering in energie om de functies wederom te kunnen invullen. Investeren in uw werknemers door middel van coaching kan u dan ook enorm veel geld besparen en levert meer loyaliteit op van de werknemers waardoor zij de werksfeer positief beïnvloeden.

“Individuals play the games, but teams win championships”
wp9f3453fe.png